150 päivää jouluaattoon

Kylpyamme

Tänään on nautittu ihanan helteisestä kesäpäivästä. Koko päivä on tullut vietettyä pihalla aurinkoa palvoen ja kylpyammeessa maaten. Joo, meillä on kylpyamme pihalla! Siinä on kiva köllötellä ja ihmetellä maailman menoa. Suunnitelmissa on, että kun syksy saapuu, niin ammeeseen voisi laittaa itselleen vaikka vaahtokylvyn. Saadaan puutarhaletkusta siihen miten lämmintä vettä tahansa. Hmm, voisikohan sitä hyödyntää joulusaunan yhteydessä? Lyhtyjä, jouluvaloja, höyryävä amme, glögimuki...


Joulurasia alennuksessa

Löysin kaupan halvennushyllyltä kolmella eurolla kivan jouluisen rasian täynnä piparkakkuja. En voinut vastustaa, pakkohan se oli ostaa. Kirpputoreilla katse kiinnittyy yhä useammin joulujuttuihin. 

Valkoinen kranssipohja ja kynttilänjalka jäivät tässä taannoin pyörimään lipaston päälle, kun en jaksanut lähteä viemään niitä varastoon joulukoristelaatikkoon. No niitä katsellessa ajatukset harhailevat jouluun ja iso ratas päässä on alkanut jo tekemään joulusuunnitelmia! Vaikka olen yrittänyt hillitä itseäni, että liian aikaisin ei kannattaisi lähteä täydellä höyryllä jouluttamaan. Perhe pyörittelee päätään mun vouhotuksille. Mutta minkäs teet! 





150 päivää jouluaattoon
Joten mitä sitä itseään pidättelemään. Olkoon tämä 150 päivää jouluaattoon lähtölaukaisu ja virallinen lupa aloittaa tämän vuoden jouluvalmistelut! Laitankin Jouluradion soimaan (salaa, kuulokkeista) ja syön lisää pipareita.


Kommentit

KATSOTUIMMAT POSTAUKSET