Luumuhillo joulutorttuihin
Lapsuudessa äiti keitti aina hillon joulutorttuihin itse. Mahtoikohan 60 - 70 luvuilla edes olla torttuhilloa myytävänä? Itse en ole tätä perinnettä jostain syystä jatkanut, vaan meidän tortut on täytetty lähes aina kaupan luumuhillolla.
Helppoa ja maukasta
Annos on melko reilu. Meillä paistellaan joulutorttuja joulua odotellessa tosi paljon ja menekki on kova. Säilö loput hillot puhtaaseen kiehuvalla vedellä huuhdeltuun lasipurkkiin ja säilytä jääkaapissa.
Itse keitetyn luumuhillon maku on mahtavan luumuinen. Kun hillo porisee kattilassa, keittiön täyttää kaiken lisäksi ihana tuoksu!
Parasta itse tehdyssä luumuhillossa on tietysti se, että et ole riippuvainen kaupan hillosta, joka on sesonki tuote. Voit pistää joulutortut uuniin siis mihin vuoden aikaan vaan! Siitähän me jouluhullut tykätään.
Kiitos ohjeesta! Kirjoitin heti ylös - rakastan helppoja ja nopeita ohjeita :)
VastaaPoistaJa ihanaa joulukuun ensimmäistä päivää!
Mahtavaa! Ihanaa joulukuun ekaa sullekin!
VastaaPoista