Jouluvalot



Mulla roikkuu jouluvalot paikoillaan ulkona läpi vuoden. Sopivan hetken tullessa (eli kun alkaa illat pimenemään) törkkään sitten vain töpselit seinään. Kätevää! Ei tarvitse joka syksy näperrellä sormet jäässä asennushommissa. Joskus jouluvalot kuitenkin sanovat sopimuksen irti tai sitten sitä haluaa pihalle ihan vähän jotain lisää. Niin tänäkin vuonna.

Vanhan polkupyörän tuunaus


Maalasin kesällä pojan vanhan, rikkinäisen ja pieneksi jääneen polkupyörän mustaksi. Virittelin siihen uudet jouluvalot. Valitettavasti arvioin valoketjun pituuden väärin. 40 lampun sarja ei riittänyt kunnolla. Täytyy käydä uudemman kerran kaupoilla. Luultavasti 80 lamppua olisi riittävä määrä. 

Joustinpatjan jousien uusiokäyttö


Kesällä naulasin vajan seinään köynnöstueksi poltetun joustinpatjan "jäänteet". Nyt pujottelin siihen myös valot valaisemaan umpipimeää maaseutu pihaa. Aika kivannäköistä pimeällä. Ja pääsi patjankehikkokin vielä jatkamaan elämäänsä uudessa käytössä.


Vanhan kierrätys

Kannattaa muutenkin katsoa omia "romujaan" ja miettiä sopisivatko ne johonkin muuhun käyttöön kuin kaatopaikalle toimitettavaksi. Toimintakuntoiset, mutta itselle tarpeettomat tavarat kannattaa myydä tai lahjoittaa eteenpäin.







Kommentit

KATSOTUIMMAT POSTAUKSET